Ινδία: Δυστύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο με νεκρούς
Ένα πεύκο έπεσε πάνω σε τελεφερίκ χιονοδρομικού κέντρου στο Κασμίρ της Ινδίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι τουρίστες, ενώ διασώθηκαν άλλοι περίπου 150 άνθρωποι που μεταφέρθηκαν με άλλα εναέρια βαγόνια, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι.
Η τραγωδία έγινε στο χειμερινό θέρετρο Γκούλμαργκ, που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες κατά τους θερινούς μήνες, όταν ένα πεύκο έπεσε πάνω σε ένα βαγόνι του τελεφερίκ, με συνέπεια ν΄ αποχωριστεί από εναέριο καλώδιο και να πέσει στο έδαφος, από ύψος δεκάδων μέτρων.
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
ΕΛΛΑΔΑ