ΚΟΣΜΟΣ

Τον χτύπησε λεωφορείο και εκείνος σηκώθηκε και μπήκε σε παμπ (vid)

Τον χτύπησε λεωφορείο και εκείνος σηκώθηκε και μπήκε σε παμπ (vid)
twitter

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 53χρονος Βρετανός, ο οποίος παρασύρθηκε από ένα λεωφορείο, του οποίου ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο.

Ο Σιμόν Σμιθ μόλις είχε διασχίσει τον δρόμο και ετοιμαζόταν να ανέβει στο πεζοδρόμιο, όταν το λεωφορείο που ερχόταν από πίσω του, έπεσε ορμητικά πάνω του και τον παρέσυρε. Ο 53χρονος εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά, αλλά την γλίτωσε, φέροντας μόνο κάποια μικροτραύματα.

Αμέσως μετά το χτύπημα, ο 53χρονος, σηκώθηκε από το πεζοδρόμιο και φαινομενικά ατάραχος, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα, μπήκε μέσα στην παμπ που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Το περιστατικό, μάλιστα, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της παμπ και το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση του 53χρονου κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στο BBC, ο Σμιθ είπε πως είναι τυχερός που είναι ζωντανός. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, ενώ δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου δύο ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ