Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν για την κρίση στο Κατάρ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με θέμα συζήτησης την διπλωματική κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ αραβικών κρατών και του Κατάρ.
Ο Τραμπ και ο Ερντογάν συζήτησαν τρόπους επίλυσης της διαμάχης «διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλες οι χώρες θα συνεργαστούν για το τέλος της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας», ανέφερε ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωσή του.
Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), το Μπαχρέιν και η Αίγυπτος επέβαλαν πριν από τρεις εβδομάδες κυρώσεις στο Κατάρ κατηγορώντας το εμιράτο μεταξύ άλλων ότι υποστηρίζει τρομοκράτες. Η Ντόχα αρνείται τις κατηγορίες.
Η Τουρκία έχει υποστηρίξει την Ντόχα στην διαμάχη της με τις αραβικές χώρες.
Έστησαν εργαστήρι καλλιέργειας κάνναβης σε διώροφη κατοικία στη Θεσσαλονίκη – Δύο συλλήψεις (pics&vid)
18:30
Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
18:25
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά
18:21
Δικογραφία για τέσσερις έγκλειστους μετά την έφοδο της αστυνομίας στις φυλακές Μαλανδρίνου
18:10