1714 πυροβολισμοί φέτος στο Σικάγο - Ομοσπονδιακή βοήθεια στέλνει ο Τραμπ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στέλνει ομοσπονδιακή βοήθεια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Σικάγο, για την οποία αναφέρει πως έχει πάρει «επιδημικές» διαστάσεις.
Ο πρόεδρος, ο οποίος τον Ιανουάριο χαρακτήρισε «σφαγή» την υψηλή εγκληματικότητα στην πόλη αυτή των μεσοδυτικών ΗΠΑ, δεν διευκρίνισε τι είδους βοήθεια σχεδιάζει να στείλει.
«Το έγκλημα και οι φόνοι στο Σικάγο έχουν φθάσει σε τέτοιες επιδημικές διαστάσεις ώστε στέλνω ομοσπονδιακή βοήθεια. 1714 πυροβολισμοί φέτος στο Σικάγο!» έγραψε ο Τραμπ νωρίς το πρωί στο Twitter.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
ΧΡΗΜΑ
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
ΚΟΣΜΟΣ