ΚΟΣΜΟΣ

Η «οικογένεια της παγωμένης ηλικίας»: Εκπλήσσουν με την απίστευτα νεανική τους εμφάνιση (Pics+Vid)

odditycentral.com

Υπάρχει μια οικογένεια στην Ταϊβάν που εκπλήσσει με την απίστευτα νεανική της εμφάνιση.

Αυτή που προσέλκυσε πρώτη το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου ήταν η 41χρονη Lure Hsu, σχεδιάστρια και μπλόγκερ μόδας.

Όταν ο κόσμος άρχισε να ψάχνει περισσότερα στοιχεία για την Lure διαπίστωσαν ότι τόσο η 40χρονη αδερφή της FayFay όσο και η 36χρονη αδερφή της Sharon, δείχνουν κάτω από είκοσι ετών.

Οι τρεις αδερφές υποστηρίζουν ότι οφείλουν την νεανική τους εμφάνιση στα γονίδια της 63χρονης μητέρας τους. Όταν έγινε γνωστή η ηλικία τους ουικ ολίγοι υπερέβαλαν. Πολλοί ήταν αυτοί που αποκάλεσαν τις τέσσερις γυναίκες η «οικογένεια της παγωμένης ηλικίας», ενώ κάποιοι σχολίαζαν πως πρέπει να είναι απόγονοι βαμπίρ!

Η FayFay έχει αποκτήσει δύο κόρες, ηλικίας 8 και 10 ετών. Όταν βγαίνει βόλτα με τα παιδιά της, πολλοί πιστεύουν ότι είναι η αδερφή τους και όχι η μητέρα τους.

Η FayFay και η Lure πιστεύουν ότι η νεανική τους εμφάνιση, εκτός από τα γονίδια, οφείλεται και στο νερό. Λένε ότι πίνουν πολύ νερό, το οποίο κρατάει ενυδατωμένο το δέρμα. Μάλιστα, η FayFay δηλώνει ότι πίνει καθημερινά, εδώ και δέκα χρόνια, 350 με 500 ml χλιαρό νερό.

Η 36χρονη Sharon παραπέμπει σε μαθήτρια γυμανασίου.

Lure Hsu (41 ετών)

FayFay Hsu (40 ετών)

Sharon Hsu (36 ετών)

(Η 63χρονη μητέρα)



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης