Η Ρωσία βομβάρδισε στόχους του ISIS στη Συρία (vid)
Ρωσικά βομβαρδιστικά προχώρησαν σε πλήγματα στόχων που ανήκαν στην οργάνωση του αυτοαποκαλούμενου ισλαμικού κράτους στη Συρία, με την ρωσική αεροπορία να αναφέρει ότι καταστράφηκαν αποθήκες όπλων καθώς και ένα κέντρο διοίκησης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Russia Today, τα βομβαρδιστικά Tu-95 της Ρωσίας χτύπησαν στόχους που βρίσκονταν στις περιοχές της Χάμα και της Χομς την Τετάρτη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Τρεις μεγάλες αποθήκες όπλων και πυρομαχικών μαζί με κέντρο διοίκησης κοντά στην πόλη Ακερμπάτ καταστράφηκαν».
Μαχητικά Su-35 από την ρωσική βάση της Συρίας, παρείχαν υποστήριξη και κάλυψη στην στρατιωτική επιχείρηση, όπως σημειώνει το ρωσικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο επισημαίνει ότι όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν στις βάσεις τους με ασφάλεια.
Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ρωσική αεροπορία:
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52
CNNi: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» σαρώνει την Καλιφόρνια - Δύο νεκροί από την φονική καταιγίδα
19:40
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24