Μεξικό: Συγκρούσεις μεταξύ κρατουμένων σε φυλακές - Τουλάχιστον 28 νεκροί
Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν την Πέμπτη μεταξύ κρατουμένων σε φυλακή του Ακαπούλκο, στο Μεξικό, με τουλάχιστον 28 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα ξεσπάσματα βίας στο προβληματικό σωφρονιστικό σύστημα της χώρας, κατά τα τελευταία χρόνια, παρατηρεί το πρακτορείο Reuters. Το Ακαπούλκο έχει μετατραπεί σε ένα από κέντρα δράσης των παράνομων συμμοριών για την παραγωγή οπίου, ενώ ο βαθμός παραβατικότητας και η δράση των συμμοριών, απασχολούν και τις αμερικανικές αρχές.

REUTERS/Troy Merida
Το Ακαπούλκο είναι η μεγαλύτερο πόλη στην επαρχία Γκουερέρο, ενώ η εξέγερση των κρατουμένων ξέσπασε, όταν την αναφερόμενη επαρχία επισκέπτονταν ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζον Κέλι.
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Δεκαεπτά συλλήψεις για τα επεισόδια στη δομή μεταναστών στη Σιντική - Πέντε τραυματίες
13:20
ΕΛΛΑΔΑ
Ταχύπλοο προσέκρουσε σε βραχονησίδα ανοικτά της Μυτιλήνης - Τραυματίστηκε ο χειριστής
13:07
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε αστυνομικό μετά από καταγγελία 51χρονης για βιασμό και ξυλοδαρμό
12:55
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί ο Αύγουστος θεωρείται «καταραμένος» μήνας για τους Ρώσους - Οι τραγωδίες και οι προκλήσεις
12:42
ΕΛΛΑΔΑ