ΚΟΣΜΟΣ

Η «αμήχανη» χειραψία του Τραμπ με την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας (vid)

Η «αμήχανη» χειραψία του Τραμπ με την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας (vid)
REUTERS/Kacper Pempel

Ένα βίντεο από την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Πολωνία και μια ...«αποτυχημένη» χειραψία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Την Πέμπτη, ο πλανητάρχης με την Μελάνια Τραμπ έκαναν στάση στη Βαρσοβία, πριν ταξιδέψουν στο Αμβούργο για την σύνοδο των G20. Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο Πολωνός ομόλογός του Αντρέι Ντούντα όπως και η Πρώτη Κυρία της χώρας Αγκάθα.

640x640 copy copy

REUTERS/Kacper Pempel

Αφού ο Τραμπ, όπως είθισται, χαιρέτισε τον πρόεδρο, έτεινε το χέρι του στην οικοδέσποινα. Εκείνη, όμως, δεν δέχτηκε άμεσα την χειραψία αλλά κατευθύνθηκε προς την Πρώτη Κυρία για να χαιρετίσει εκείνην πρώτα και στη συνέχεια τον ίδιο. Στο βίντεο, φαίνεται η έκπληξη και η αμηχανία του πλανητάρχη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ. Στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, τον Μάιο, καθώς ο Μακρόν πλησίαζε την παρέα των άλλων ηγετών και κατευθυνόταν προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τον παρέκαμψε χαιρετίζοντας πρώτα την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και άλλους ηγέτες.

Όταν τελικά τον χαιρέτησε, εκείνος του έσφιξε τόσο δυνατά το χέρι, που ο Μακρόν κατέβαλε ...προσπάθεια για να "απελευθερωθεί".

Τι κρύβουν οι χειραψίες του Τραμπ; Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα (εδώ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ