ΚΟΣΜΟΣ

Ακροβάτης σκοτώθηκε σε φεστιβάλ στη Μαδρίτη - Γιατί επικρίνουν τους Green Day(vid)

Ακροβάτης σκοτώθηκε σε φεστιβάλ στη Μαδρίτη - Γιατί επικρίνουν τους Green Day(vid)
Rolling Stone

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στο φεστιβάλ «Mad Cool Festival» στη Μαδρίτη, όταν ένας ακροβάτης έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των διεθνών μέσων, ο ακροβάτης, στο πλαίσιο του σόου, βρισκόταν μέσα σε ένα διαφανές κουτί, το οποίο κρεμόταν από γερανό σε ύψος περίπου 30 μέτρων.

Για άγνωστο λόγο, ξαφινκά βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των περίπου 35.000 ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο.

Ωστόσο, παρά το περιστατικό, οι διοργανωτές αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα και λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκε το διάσημο συγκρότημα Green Day.

Η συνέχιση του φεστιβάλ, προκάλεσε οργή σε πολλούς και το διάσημο συγκρότημα δέχτηκε πολλές επικρίσεις για τη την απόφασή τους να βγουν στη σκηνή μετά το συμβάν χωρίς, μάλιστα, να κάνουν την παραμικρή αναφορά στο τραγικό περιστατικό

Με ένα μήνυμά τους στο Twitter λίγο αργότερα στην επίσημη σελίδα του, τα μέλη του συγκροτήματος δικαιολογήθηκαν ότι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για το τι είχε προηγηθεί πριν την εμφάνισή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ