Θιβέτ: Η συγκλονιστική στιγμή από την κατάρρευση κτηρίου μέσα σε ποτάμι (pics&vid)
Οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν το Θιβέτ τις τελευταίες μέρες είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση πολυώροφου κτηρίου, το οποίο μάλιστα κατέληξε στα νερά ποταμού.
Η κατάρρευση σημειώθηκε την Κυριακή ύστερα από δύο ημέρες έντονης νεροποντής, που ανέβασε την στάθμη του ποταμού Qambo Prefecture σε ιδιαιτέρως επικίνδυνα επίπεδα, όπως αναφέρει το RT.
Περαστικοί αποτύπωσαν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το έδαφος υποχώρησε και ολόκληρο το κτήριο έπεσε μέσα στο ποτάμι.
Την ίδια μοίρα είχε και ένα φορτηγό, που είχε παρκάρει στις όχθες του ποταμού.
Η περιοχή όπου σημειώθηκαν τα περιστατικά βιώνει καταστροφικές βροχοπτώσεις από το Σάββατο. Υπολογίζεται πως 67 επαρχιακοί δρόμοι και πολλοί ηλεκτρικοί πυλώνες έχουν καταστραφεί.
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
Τραμπ: Μεγάλη πιθανότητα για συμφωνία με το Ιράν τη Δευτέρα - Αλλιώς θα «καταλάβω» το πετρέλαιο
17:24
CNNi: Η ριψοκίνδυνη διάσωση του αμερικανού πιλότου - Κρυβόταν σε μια σχισμή στο βουνό
17:12