Τραμπ: Νομίζω πως τα πάμε πολύ, πολύ καλά με τον Πούτιν
Ως πολύ καλό δείγμα για τις σχέσεις που μπορούν να οικοδομηθούν με τη Ρωσία χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σε συνέντευξη του στο CBN, ο πλανητάρχης επανήλθε με νέες δηλώσεις για την μακρά συνάντησή του με τον Πούτιν εκτιμώντας πως οι δύο χώρες μπορούν να επιλύσουν μέσω διαλόγου θέματα όπως η κατάπαυση πυρός στη Συρία.
«Νομίζω πως τα πάμε πολύ, πολύ καλά. Είμαστε μια εξαιρετικά ισχυρή πυρηνική δύναμη και το ίδιο και εκείνοι. Δεν έχει νόημα να μην έχουμε κάποια σχέση».
Στο ίδιο πλαίσιο επιτέθηκε εκ νέου στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον επισημαίνοντας πως ο Πούτιν θα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με εκείνη στην θέση του προέδρου καθώς δεν θα δαπανούσε πολλά στην αμυντική προστασία των ΗΠΑ, πράγμα που ο ίδιος σκοπεύει να κάνει με το παραπάνω.
Λάρισα: Πώς πείστηκε να παραδοθεί ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του
11:00
Ολοκληρώνονται οι όμιλοι στο Παγκόσμιο με καθημερινό Undoxing εμπειριών-προσφορών στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:59
Σήμερα γιορτάζουμε την ίδρυση της Lilly από τον συνταγματάρχη Eli Lilly το 1876
10:52
Γερμανία: Προειδοποιήσεις για ακραίο καύσωνα με θερμοκρασίες έως 41°C
10:52