ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ επισκέφτηκε Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Παρίσι- Τι δώρο της προσέφεραν

Η Μελάνια Τραμπ επισκέφτηκε Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Παρίσι- Τι δώρο της προσέφεραν
REUTERS/Philippe Wojazer

«Bonjour, comment allez-vous? Je m'appelle Melania»- «Καλημέρα πως είστε; Με λένε Μελάνια», είπε στα γαλλικά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όταν συνάντησε τους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό νοσοκομείο Necker, στο Παρίσι.

Η Μελάνια Τραμπ έμεινε για μισή ώρα μαζί με τα παιδιά. Ο διευθυντής του νοσοκομείου την ενημέρωσε για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει αυτή η παιδιατρική δομή και προτού φύγει της προσέφερε για δώρο ένα παραμύθι στα γαλλικά, «Τον μικρό πρίγκιπα».

Προτού η Μελάνια Τραμπ φτάσει στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, Αμερικανοί πράκτορες έκαναν αυστηρούς ελέγχους και παρέμειναν εκεί μέχρι την αποχώρηση της.

2017 07 13T094439Z 1872415466 RC1451151860 RTRMADP 3 FRANCE USA

πηγή:REUTERS/Philippe Wojazer

Αμέσως μετά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφία σε ένα θάλαμο με μια ασθενή και ευχές για την ταχεία ανάρρωση όλων.

Στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ στην γαλλική πρωτεύουσα αλλά και για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου, ο Πύργος του Άιφελ θα κλείσει για το κοινό από τις 3μιση ώρα Ελλάδος έως το Σάββατο στις 9 το πρωί, όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Άλλωστε το βράδυ το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας και το πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους θα δειπνήσουν στο φημισμένο εστιατόριο «Ιούλιος Βερν» που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ.

Λίγο λεπτά μετά την προσγείωση του Air Force One στο αεροδρόμιο Orly, η Πρεσβεία των ΗΠΑ με μια ανάρτηση στο twitter, καλωσόρισε στο Παρίσι τον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ