Βρετανός υπουργός Εμπορίου: «Ναι» στη μεταβατική περίοδο αλλά με... προθεσμία
Ο υπουργός Εμπορίου της Βρετανίας Λάιαμ Φοξ δήλωσε ότι ευχαρίστως θα δεχόταν μια μεταβατική περίοδο όταν η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ αρκεί όμως να υπάρχει προθεσμία και να δίνεται στο Λονδίνο η ελευθερία να διαπραγματεύεται τις δικές του εμπορικές συμφωνίες.
Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ δήλωσε ότι υπουργοί της κυβέρνησης Μέι πείθονται για την ανάγκη μεταβατικών συμφωνιών ώστε να περιοριστεί η αναστάτωση κατά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.
"Δεν έχω πρόβλημα με την μεταβατική περίοδο αρκεί αυτή να έχει προθεσμία", είπε ο Φοξ στην τηλεόραση του BBC, ο οποίος είχε υποστηρίξει την αποχώρηση από την ΕΕ στο περσινό δημοψήφισμα.
Ο Φοξ είπε ακόμη ότι θα ήταν "ανόητο" να πάει η χώρα στις διαπραγματεύσεις για το Brexit χωρίς να είναι έτοιμη να αποχωρήσει λέγοντας ότι οι εταίροι της Βρετανίας στις διαπραγματεύσεις χρειάζεται να πειστούν ότι το Λονδίνο θα πράξει κάτι τέτοιο αντί να αποδεχτούν μια κακή συμφωνία.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00