ΚΟΣΜΟΣ

Η αποκάλυψη της δούκισσας του Κέμπριτζ για τα παιδιά...

Η αποκάλυψη της δούκισσας του Κέμπριτζ για τα παιδιά...
REUTERS/ KACPER PEMPEL

"Πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερα παιδιά!", δήλωσε χαμογελώντας η δούκισσα του Κέμπριτζ, υποδηλώνοντας ότι θα ήθελε και τρίτο παιδί με τον Ουίλιαμ, λίγες ώρες πριν φορέσει ένα ακόμη τολμηρό ντεκολτέ σε ένα λαμπερό garden party στη Βαρσοβία.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έφθασαν στο αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας με τα δυο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σαρλότ. Αμέσως μετά το ζευγάρι, χωρίς τα παιδιά του, μετέβη σε συνάντηση με τον πρόεδρο Αντρέι Ντούντα.

Χθες βράδυ ο Ουίλιαμ και η Κέιτ παρέστησαν σε πάρτι που διοργάνωσε προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ ο πρεσβευτής της Βρετανίας στην Πολωνία.

Απαντώντας πιθανόν στα κομπλιμέντα θαυμάστριάς της, η Κέιτ απάντησε ότι "δεν είναι όμορφη και τέλεια, απλώς το make up είναι αυτό" που δίνει την εικόνα αυτή.

Η 35χρονη Κέιτ ακούστηκε να λέει ότι θέλει να αποκτήσει περισσότερα παιδιά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με νεαρούς επιχειρηματίες μόλις της προσέφεραν ένα παιχνίδι για βρέφη.

Ευχαριστώντας για το δώρο, η Κέιτ στράφηκε στον Ουίλιαμ γελώντας και του είπε "Απλά πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερα παιδιά".

Στη συνέχεια, η Κέιτ επέλεξε ένα εκθαμβωτικό φόρεμα σε χρώμα ιβουάρ, με βαθύ ντεκολτέ της πολωνής σχεδιάστριας Gosia Baczynska, την οποία αποκαλούν "τσαρίνα της πολωνικής μόδας". Στο garden party το ζευγάρι συναντήθηκε με διασημότητες όπως η ηθοποιός και μοντέλο Τζοάνα Κρούπα.
Μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα, η Κέιτ φορούσε βραδινή ροζ δαντέλα με επίσης βαθύ ντεκολτέ του αμερικανικού οίκου Marchesa για το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε για τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ισπανίας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ