Κίνα: 28χρονος σκότωσε σχεδόν όλη τη γειτονιά γιατί οι γονείς του δεν του έδωσαν χρήματα
Τους φόνους 19 ανθρώπων ομολόγησε ένας 29χρονος Κινέζος. Κατά την απολογία του ο δράστης παραδέχθηκε την δολοφονία των γονιών του και ακόμη 17 ατόμων, μεταξύ αυτών και τρία παιδιά.
Αμέσως μόλις επέστρεψε στο χωριό του, στην επαρχία Γιουνάν, πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο Γιανγκ Τσινγκπέι σκότωσε τους γονείς του επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν χρήματα, σύμφωνα με το δικαστήριο της πόλης Κουτζίνγκ.
Επειδή φοβόταν ότι το έγκλημά του δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό, αποφάσισε στη συνέχεια να σκοτώσει όλους τους πιθανούς μάρτυρες. Κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα με μια τσάπα σε 17 γείτονες και κατόπιν διέφυγε στο Κουνμίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν.
Ο Γιανγκ, που έχει γεννηθεί το 1989, παραδέχτηκε την ενοχή του και έχει ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του.
SPONSORED
Liveblog η παρουσίαση του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα: Το όνομα, το λογότυπο και τα στελέχη του
19:30
Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για τα αίτια της φονικής σύγκρουσης μεταξύ τρένου και λεωφορείου
19:26
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Δρόσος - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
19:19
Βιβλίο εμπόρου 800 ετών βρέθηκε σχεδόν άθικτο μέσα σε μεσαιωνική τουαλέτα στη Γερμανία
19:15