ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί ο νέος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διαγράφει τα tweets του

Γιατί ο νέος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διαγράφει τα tweets του
REUTERS/Jonathan Ernst

Ο Άντονι Σκαραμούτσι, είναι ο νέος διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, μετά την παραίτηση του Σον Σπάισερ. Ταυτόχρονα, όμως υπήρξε και ένας από τους παλιούς επικριτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Όχι βέβαι πολύ παλιά. Μόλις το Σάββατο έσβησε όλα τα μηνύματά του στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν την πολιτική του Αμερικανού προέδρου.

Ο χρηματιστής της Γουόλ Στριτ, που ανέλαβε χρέη εκπροσώπου του προέδρου, είχε εκφράσει στο Twitter την αντίθεσή του με ορισμένες θέσεις του Τραμπ, κυρίως σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Ισλάμ και το δικαίωμα στην οπλοφορία.

2017 07 21T193948Z 1488205197 HP1ED7L1IMB2E RTRMADP 3 USA TRUMP

REUTERS/Jonathan Ernst

«Απόλυτη διαφάνεια: διαγράφω τα παλιά μηνύματά μου. Οι απόψεις μου έχουν εξελιχθεί και τα παλιά μηνύματα στο Twitter δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο. Υπηρετώ την ατζέντα του προέδρου και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει», ανέφερε ο Σκαραμούτσι.

Το 2012 ο Σκαραμούτσι είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο οποίο φαινόταν να συμμερίζεται κάποιες θέσεις των Δημοκρατικών: τασσόταν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, κατά της θανατικής ποινής και υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ