Συνελήφθη επειδή κατέστρεψε 54 βιολιά του πρώην συζύγου της
Μια 34χρονη γυναίκα στην Ιαπωνία συνελήφθη επειδή κατέστρεψε 54 βιολιά και 70 δοξάρια του πρώην συζύγου της, η αξία των οποίων εκτιμάται σε περισσότερα από 800.000 ευρώ.
Ο λόγος για την Μιντόρι Καουαμίγια η οποία κατηγορείται ότι εισήλθε παράνομα στο σπίτι του πρώην συζύγου της στην επαρχία Άισι της κεντρικής Ιαπωνίας «σπάζοντας το παράθυρο κάποια στιγμή μεταξύ της 30ης Ιανουαρίου και της 19ης Φεβρουαρίου 2014», σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.
«Το θύμα ζητεί αποζημίωση ύψους 105,9 εκατομμυρίων γεν (815.000 ευρώ)», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
Όπως ανέφερε σε άρθρο της η εφημερίδα Yomiuri η δράστης, που είναι Κινέζα, έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας μετά τη «σφαγή» των βιολιών και τελικά συνελήφθη την Τρίτη όταν επέστρεψε στο Τόκιο.
Τα κατεστραμμένα βιολιά, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ιταλικό αξίας 50 εκατομμυρίων γεν, είχαν κατασκευαστεί ή συλλεχθεί από τον πρώην σύζυγό της, έναν Νορβηγό ηλικίας 60 ετών, μετέδωσε το πρακτορείο Kyodo. Την εποχή του συμβάντος το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.
Θερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» στις 13 Ιουλίου - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
02:00
Ποια η προθεσμία για τη συμπλήρωση μηχανογραφικού - Αναλυτικά η διαδικασία
01:00
Συντάξεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
00:30
Βραβεία Emmy: Οι σειρές The Pitt και Hacks στην κορυφή των υποψηφιοτήτων
23:59