Τρία χρόνια μετά έφερε στη ζωή το παιδί του δολοφονημένου συζύγου της
Η Pei Xia Chen θα θυμάται για πάντα την 20 Δεκεμβρίου του 2014. Η νεαρή γυναίκα ήταν μόλις τρεις μήνες παντρεμένη με τον αστυνομικό Wenjian Liu όταν αυτός και ένας συναδελφός του έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή.
Όταν η Pei Xia Chen έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί την ρώτησαν αν ήθελε να διατηρηθεί το σπέρμα του συζύγου της προκειμένου κάποια μέρα, αν το θελήσει, να γεννήσει το παιδί του.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά η Pei, αποφάσισε να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Σήμερα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί του δολοφονημένου συζύγου της.
Το κοριτσάκι ονομάστηκε Angel. «Την ημέρα που έγινε η εξωσωματική γονιμοποίηση, η Pei Xia Chen είδε όνειρο πως ήταν εκεί μαζί της και ο Wenjian, με όψη αγγέλου, και της έδωσε ένα μωρό, λέγοντάς της πως είναι κορίτσι, ένα μικρό αγγελούδι.»

Οι γονείς του Wenjian Liu κρατούν στην αγκαλιά τους το εγγονάκι τους
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή κόντρα ΝΔ – αντιπολίτευσης για την κατάθεση Αραχωβίτη
15:00
Γαλλία: Αντιμέτωπη με δύο προτάσεις μομφής η κυβέρνηση - Το πιθανότερο ενδεχόμενο να απορριφθούν
14:59
Ο Κ. Μητσοτάκης για τον ψηφιακό δικαστικό φάκελο: «Γίνεται ένα άλμα που διευκολύνει τη Δικαιοσύνη»
14:56
ΘΕΟΝΗ : Επένδυση στην πρόληψη με Αντιμικροβιακή επιχάλκωση επιφανειών αφής στο εργοστάσιο
14:47