Τρία χρόνια μετά έφερε στη ζωή το παιδί του δολοφονημένου συζύγου της
Η Pei Xia Chen θα θυμάται για πάντα την 20 Δεκεμβρίου του 2014. Η νεαρή γυναίκα ήταν μόλις τρεις μήνες παντρεμένη με τον αστυνομικό Wenjian Liu όταν αυτός και ένας συναδελφός του έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκή.
Όταν η Pei Xia Chen έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί την ρώτησαν αν ήθελε να διατηρηθεί το σπέρμα του συζύγου της προκειμένου κάποια μέρα, αν το θελήσει, να γεννήσει το παιδί του.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά η Pei, αποφάσισε να προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Σήμερα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί του δολοφονημένου συζύγου της.
Το κοριτσάκι ονομάστηκε Angel. «Την ημέρα που έγινε η εξωσωματική γονιμοποίηση, η Pei Xia Chen είδε όνειρο πως ήταν εκεί μαζί της και ο Wenjian, με όψη αγγέλου, και της έδωσε ένα μωρό, λέγοντάς της πως είναι κορίτσι, ένα μικρό αγγελούδι.»

Οι γονείς του Wenjian Liu κρατούν στην αγκαλιά τους το εγγονάκι τους
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα που δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο
21:51
Πεζεσκιάν: Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν διαπραγμάτευση - Μας επιτέθηκαν τρεις φορές μετά από συνομιλίες
21:40
Νεκροί 4.000 από τους 6.000 που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, ισχυρίζεται ο Κατς
21:30
Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ
21:19