ΚΟΣΜΟΣ

Βίασαν 14χρονη σε σταθμό τρένου - Ζήτησε βοήθεια και τη βίασαν ξανά

Βίασαν 14χρονη σε σταθμό τρένου - Ζήτησε βοήθεια και τη βίασαν ξανά
Reuters/File

Μία συγκλονιστική υπόθεση συνταράσσει τη Βρετανία: ένα 14χρονο κοριτσάκι βιάστηκε δύο φορές μέσα σε μία νύχτα μέσα σε κεντρικό σταθμό τρένων στο Μπέρμιγχαμ.

Το κορίτσι περπατούσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο σταθμό Witton μαζί με ένα φίλο της, όταν ένας άντρας την πλησίασε, την οδήγησε σε ένα απόμερο σημείο του σταθμού και τη βίασε, ανέφερε η αστυνομία.

Λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε, το κορίτσι έφυγε από το σταθμό και ζήτησε βοήθεια από ένα διερχόμενο όχημα. Όπως μεταδίδει το CNNi, η αστυνομία πιστεύει ότι όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, την κακοποίησε σεξουαλικά ένας δεύτερος άντρας.

Το κορίτσι, αφού έφτασε στο σπίτι της, έκανε αναφορά στην αστυνομία για τους βιασμούς. Οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση προχώρησαν το Σάββατο σε δύο συλλήψεις, ενός 35χρονου και ενός 27χρονου από την περιοχή του Μπέρμιγχαμ. Οι δύο άντρες είναι υπό κράτηση ως ύποπτοι για τον πρώτο βιασμό που υπέστη η κοπέλα.

Οι αρχές, ωστόσο, εξακολουθούν να ζητάνε πληροφορίες σχετικά με τον δεύτερο βιασμό, μέσα στο όχημα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο επικεφαλής της έρευνας Τόνι Φιτζπάτρικ δήλωσε πως αμέσως μετά τη δημοσίευση του υλικού από κάμερα ασφαλείας που έδωσε η αστυνομία με τους δύο υπόπτους που καταζητούνταν, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες.

Η κοπέλα τώρα βρίσκεται υπό τη φροντίδα και τη στήριξη ειδικών, όπως είπε ο Φιτζπάτρικ, ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό τρομακτικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ