Πακιστάν: Την Τρίτη θα γίνει η εκλογή νέου πρωθυπουργού
Οι βουλευτές στο Πακιστάν θα εκλέξουν έναν νέο πρωθυπουργό την Τρίτη, προκειμένου ν’ αντικαταστήσουν τον Ναουάζ Σαρίφ, με τον αφοσιωμένο στις αρχές του κόμματος, Σαχίντ Κακάν Αντμπασί, να αναμένεται ότι θα αναλάβει προσωρινά την ηγεσία, μέχρι την ανάληψή της από τον αδερφό του Σαρίφ.
Η επιβεβαίωση από το κοινοβούλιο ήρθε, μετά την έκτακτη σύνοδο που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Πακιστάν, Μαμνούν Χουσείν αφού ο Σαρίφ αποφάσισε να προωθήσει τον σύμμαχό του Αντμπασί ως προσωρινό ηγέτη, ενώ τοποθέτησε ως διάδοχό του, τον 65χρονο αδερφό του Σαχμπάζ.
Το κόμμα του Σαρίφ (PML-N) έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία με 188 έδρες, επί συνόλου 342, επιτρέποντας στον ίδιο να επιβάλλει την πολιτική βούλησή του για την διαδοχή του, προλαμβάνοντας ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το κόμμα του.
Αγαπηδάκη: Μέσω τακτικού προϋπολογισμού θα καλυφθούν οι θεραπείες κατά της παχυσαρκίας
15:28
Συνέλαβαν δύο Ρώσους που ανέγνωσαν την Αγία Γραφή στην Αγία Σοφία – Εξετάζεται η απέλασή τους
15:17
Naval Group και PPC Inspectra υπέγραψαν συμφωνία για τις φρεγάτες FDI
15:10
ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις, «συγγνώμες» και πολιτικό πινγκ-πονγκ με φόντο τα ευρωπαϊκά κονδύλια
15:10