Αγριεύει η Σαουδική Αραβία - Τι θεωρεί κήρυξη πολέμου από το Κατάρ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, χαρακτήρισε την απαίτηση του Κατάρ για την διεθνοποίηση του μουσουλμανικού προσκυνήματος Χατζ, ως κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου, σύμφωνα με την τηλεόραση Al Arabiya που ελέγχεται από την Σαουδική Αραβία.
Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Κατάρ έχει προχωρήσει στην δημοσιοποίηση μιας τέτοιας απαίτησης.
“Οι απαιτήσεις του Κατάρ για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων είναι επιθετικές κι αποτελούν κήρυξη πολέμου κατά του βασιλείου,” δήλωσε ο Αντέλ αλ-Τζουμπέιρ, σύμφωνα με τον αναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό.
“Διατηρούμε το δικαίωμα ν΄ αντιδράσουμε κατά οποιουδήποτε εργάζεται για την διεθνοποίηση των ιερών προσκυνημάτων,” τόνισε ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ανήλικος πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι έκτου ορόφου – Αστυνομικοί μπήκαν από την ταράτσα (vids)
13:13
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ανησυχία στους πολίτες για την έλλειψη καυσίμων - Προσπάθεια καθησυχασμού από την κυβέρνηση
13:07
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Από τα brownfields στα πάρκα ζωής: Πώς οι μεγάλες αναπλάσεις επανασχεδιάζουν τις ευρωπαϊκές πόλεις
13:00
ΧΡΗΜΑ
«Καίει» η βενζίνη: Νέες αυξήσεις στα πρατήρια - Φόβοι για νέο σοκ στα καύσιμα
12:55
ΚΟΣΜΟΣ