Δύο νεκροί μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Πορτογαλία
Ένας άντρας και ένα παιδί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης που πραγματοποίησε αεροσκάφος σε παραλία της Πορτογαλίας.
Ένα μικρό τουριστικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σήμερα σε μια δημοφιλή παραλία στα περίχωρα της Λισαβόνας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι από το πλήθος των λουόμενων, έγινε γνωστό από τις αρχές.
«Τα θύματα είναι ένας άνδρας και ένα κοριτσάκι 8 ετών» επισήμανε η ακτοφυλακή σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.
«Ένα αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες έκανε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Σάο Ζοάο ντε Καπαρίκα παρασύροντας δύο παραθεριστές και προκαλώντας τον θάνατό τους» συμπληρώνεται.
«Οι δύο κυβερνήτες του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκαν και αυτή τη στιγμή ανακρίνονται από τις αρχές» διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της ακτοφυλακής, ο Πέντρο Κοέλιο Ντίας.
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04
Χαρακόπουλος: Να υπάρξει πλειοψηφία 200 βουλευτών για εκλογική περιφέρεια αποδήμων
19:52