ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε τσουλήθρα στο φτερό - Θεαματική έξοδος 17χρονου από αεροσκάφος (vid)

Έκανε τσουλήθρα στο φτερό - Θεαματική έξοδος 17χρονου από αεροσκάφος (vid)
Youtube

Ένας 17χρονος Αμερικανός που ταξίδευε μόνος του έκανε μία θεαματική έξοδο από αεροσκάφος όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του San Francisco.

Το αεροσκάφος της Copa Airlines δεν είχε ολοκληρώσει την προσγείωσή του όταν ο νεαρός άνοιξε την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου, έκανε τσουλήθρα στο φτερό και πήδηξε στο έδαφος.

Σοκαρισμένοι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο που βρίσκονταν κοντά, έπιασαν το αγόρι μέχρι να φτάσει εκεί η αστυνομία και να το συλλάβει.

Επιβάτες της πτήσης δήλωσαν ότι ο 17χρονος ήταν ανήσυχος και νευρικός κατά τη διάρκεια της επτάωρης πτήσης από την πόλη του Παναμά προς το San Francisco και μέχρι να καταλάβουν ότι άνοιγε την έξοδο κινδύνου, εκείνος βρισκόταν ήδη εκτός αεροπλάνου.

Οι άνθρωποι που κάθονταν δίπλα του σοκαρίστηκαν όταν τον είδαν να πηδάει πάνω στο φτερό, είπε η επιβάτιδα Sophia Gibson, από το San Jose. «Ήταν σαν να... πέταξε. ‘Έγινε πραγματικά γρήγορα», πρόσθεσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KNTV.

Η αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα τον Παναμά, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί παραβίαση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας το άνοιγμα της εξόδου κινδύνου από επιβάτη, χωρίς να έχει δώσει σχετική εντολή το πλήρωμα.

Ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ