Πλημμύρισε ορυχείο στη Ρωσία – Εκκενώνεται η περιοχή
Περισσότεροι από 150 άνθρωποι εκκενώνουν ορυχείο διαμαντιών στην πόλη Yakutia στην ανατολική Ρωσία, το οποίο πλημμύρισε όταν έσπασε ένας αγωγός νερού.
«Η επιχείρηση εκκένωσης του ορυχείου είναι σε εξέλιξη. Συνολικά 151 άνθρωποι βρίσκονταν σε αυτό την ώρα που συνέβη το περιστατικό», αναφέρει το TASS επικαλούμενο το γραφείο εκτάκτων αναγκών.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Πρόκειται για το ορυχείο Mir που ανήκει στην εταιρεία-κολοσσό Alrosa. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το περιστατικό συνέβη στις 4:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα), οπότε και το ορυχείο βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία.
Οι μετοχές της Alrosa στο Χρηματιστήριο της Μόσχας βυθίστηκαν κατά 2,5 μονάδες μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ωστόσο επανήλθαν λίγο αργότερα.
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00
Μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
02:00
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30