Δε θα χορέψει ο πρώην διευθυντής του Λευκού Οίκου
Μπορεί να έφυγε από τον Λευκό Οίκο, παραμένει όμως πολύ δημοφιλής. Ο Σον Σπάισερ, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας, είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται περισσότερο στα αμερικανικά μίντια.
Αυτό οδήγησε τους υπεύθυνους του αμερικανικού σόου “Dancing with the Stars” να του κάνουν πρόταση συμμετοχής.
Ωστόσο, ο Σπάισερ δήλωσε πολύ απασχολημένος για να λάβει μέρος στην 25η σεζόν της εκπομπής, καθώς όπως απάντησε θα έχει «έναν τεράστιο αριθμό υποχρεώσεων» στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθεί.
Συνεργάτες του φαίνεται άλλωστε να δήλωσαν σε αμερικανικό μέσο ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν πολύ καλός στο διαγωνισμό γιατί δεν τα πάει καθόλου καλά στο χορό.
Η νέα σεζόν του δημοφιλούς σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπάισερ βρίσκεται σε συνεχείς συναντήσεις με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να αποφασίσει που θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά την απομάκρυνση από τον Λευκό Οίκο.
Livbelog: «Πυρά» Ιράν κατά Τραμπ για «απελπισμένη έκρηξη» - «Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας» - Χίλιοι οι νεκροί της Χεζμπολάχ, λέει ο IDF
08:25
Τα χταπόδια έχουν ένα αγαπημένο πλοκάμι που το χρησιμοποιούν κυρίως για σεξ, αποκαλύπτει μελέτη
08:16
Οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Αναλυτικά παραδείγματα ανά κατηγορία και θέση
08:14
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων
08:10