Ισχυρός τυφώνας «σαρώνει» την Ιαπωνία
Ισχυρός τυφώνας σαρώνει αυτές τις ημέρες τα νοτιοδυτικά της Ιαπωνίας αφήνοντας πίσω του περίπου 11.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.
Ειδικότερα, ο τυφώνας Νόρου, σχηματίστηκε πριν δύο εβδομάδες και μάλιστα κάποια στιγμή, υπήρξε τόσο ισχυρός που χαρακτηρίστηκε τυφώνας κατηγορίας 5 προτού κινηθεί βόρεια του Ειρηνικού και ξανακατευθυνθεί στα βορειοδυτικά της Ιαπωνίας αυτή τη φορά με μειωμένη ισχύ.
Οι άνεμοι κινούνται με 78 μίλια την ώρα ενώ ο τυφώνας αναμένεται να φέρει τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις εδώ και μισό αιώνα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
Οι τελευταίες προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της χώρας δείχνουν πως ο τυφώνας θα χτυπήσει την επαρχία Καγκοσίμα, πριν αρχίσει να κινείται βόρεια και πλήξει τη νήσο Κιούσου την Κυριακή.
Ο Λουκασένκο δήλωσε ότι η Λευκορωσία πωλεί πλέον ποτάσα στις Ηνωμένες Πολιτείες
18:33
Πεζεσκιάν: «Σε κρίσιμο και επικίνδυνο στάδιο» οι πιέσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν
18:23
25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας
18:16
Η Anthropic απέτρεψε απόπειρα χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης για την έρευνα βιολογικών όπλων
18:14