Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο Καμερούν
Τον θάνατο σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους σκόρπισε στο Καμερούν σήμερα, Κυριακή, βομβιστής αυτοκτονίας σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο αλλά και στρατιωτική πηγή.
Ειδικότερα, το συμβάν έγινε στην πόλη Αμτσίντε, στα βόρεια του Καμερούν κοντά στα σύνορα με την Νιγηρία. Η περιοχή αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Συνήθως οι επιθέσεις, πραγματοποιούνται από νεαρές γυναίκες που αναγκάζονται να εισέλθουν σε πολυσύχναστες περιοχές, ενώ τα εκρηκτικά, έχουν δεθεί στο σώμα τους.
Την ευθύνη για την επίθεση, δεν ανέλαβε κάποια οργάνωση, ενώ η ταυτότητα των βομβιστών δεν αναγνωρίστηκε.
Ωστόσο, ακόμη μία βομβιστική επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Waza στο βόρειο Καμερούν την Παρασκευή στην οποία όμως δεν υπήρξαν θύματα πέραν του δράστη.
SPONSORED
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17
Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια, ακολούθησε και δεύτερος - Αισθητοί στην Αττική
13:01
Η Ρωσία έπληξε υποδομή πυρηνικού καυσίμου κοντά στο Τσερνόμπιλ
12:57
Η βρετανική «ουτοπική πόλη» που ο Τζορτζ Όργουελ...απεχθανόταν
12:52