Παντρεμένη καταδικάστηκε γιατί έκανε σεξ με 2 εφήβους (vid)
Σε φυλάκιση καταδικάστηκε η 38χρονη Brooke Lajiness από το Lima Township του Michigan επειδή έκανε σεξ με δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία προσέλκυσε με γυμνές της φωτογραφίες στα social media το καλοκαίρι του 2016.
Η 38χρονη παντρεμένη γυναίκα η οποία εργάζεται σε ινστιτούτο ομορφιάς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ τουλάχιστον 15 φορές με τον 14χρονο και στοματικό σεξ με τον 15χρονο.
Η Lajiness συνελήφθη από τις αρχές όταν η μητέρα ενός από τους δύο εφήβους είπε στην αστυνομία ότι η 38χρονη έκανε σεξ με τον γιo της.
Στο δικαστήριο αναγνώστηκε επίσης και η επιστολή της μητέρας του 14χρονου, στην οποία αναφερόταν ότι το μικρό αγόρι υποφέρει συναισθηματικά και ψυχολογικά από τη συμπεριφορά της 38χρονης.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε γνωστό ότι οι περισσότερες σεξουαλικές επαφές έγιναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Lajiness σε χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινητοδρόμου.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα η 38χρονη θα εκτίσει τουλάχιστον 4 χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή.
«New Start»: Ρωσία και ΗΠΑ έτοιμες να διαπραγματευτούν, λέει το Κρεμλίνο
13:22
Μετωπική Κικίλια - Αντιπολίτευσης για Χίο:«Δεν προδικάζω τη δικαστική έρευνα» - «Το λιμενικό πέρασε από πάνω τους»
13:21
Ισπανία - Πορτογαλία: «Προ των πυλών» νέο κύμα κακοκαιρίας μετά την καταιγίδα Λεονάρντο (pics&vid)
13:14
Explainer video: Τι είναι τα ghost farms - Η πρόκληση για τις ιχθυοκαλλιέργειες
13:06