Πανικός σε εστιατόριο στο Λονδίνο από παγιδευμένο φάκελο με χημικές ουσίες (pics)
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα καθώς εκτέθηκαν σε μια «άγνωστη ουσία» που βρισκόταν εντός ενός φακέλου που παραδόθηκε σε ένα εστιατόριο στην οδό Στόνεϊ, κοντά στο Μπόροου Μάρκετ στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.
Ο χώρος εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες βρίσκονται «σε πολύ πρώιμο στάδιο για να καθοριστεί αν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Γκάρντιαν, ο φάκελος είχε διεύθυνση παραλήπτη την «ομάδα του Φενγκ Σούσι» (έτσι ονομάζεται η αλυσίδα στην οποία ανήκει το εστιατόριο). Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.
Οι τρεις τραυματίες, εργαζόμενοι στο εστιατόριο, νοσηλεύτηκαν για δερματικούς ερεθισμούς που υπέστησαν.
έχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται.
SPONSORED
Υποκλοπές: Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου
14:24
Από την Τρίτη 19/5 ξεκινά η λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς
14:24
Το νέο ψηφιακό «όπλο» της ΑΑΔΕ - Τι είναι το PARE που εντοπίζει τους κακοπληρωτές
14:14
Τραγωδία στις Μαλδίβες: Εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων Ιταλών δυτών
14:08