ΚΟΣΜΟΣ

Το επιτελείο του Τραμπ παρουσίασε τηλεοπτικό σποτ με τα επιτεύγματά του (vid)

Το επιτελείο του Τραμπ παρουσίασε τηλεοπτικό σποτ με τα επιτεύγματά του (vid)
REUTERS/Jonathan Ernst

To επιτελείο που έχει αναλάβει την εκστρατεία για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζονται όλα τα επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου τους πρώτους 7 μήνες της διακυβέρνησής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε τον φάκελο για την επανεκλογή του την ημέρα που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα, μια ασυνήθιστη ενέργεια που του επέτρεψε να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές που προβλέπονται για τον Νοέμβριο του 2020. Κατά το παρελθόν, οι πρόεδροι περίμεναν δύο χρόνια, μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές προκειμένου να υποβάλλουν επίσημα την αίτησή τους.

Το επιτελείο του Τραμπ δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να απαντήσει σχετικά με το ύψος του ποσού που δαπανήθηκε για το διαφημιστικό, πού αυτό προβάλλεται ή τους λόγους που αποφάσισε να το δώσει στη δημοσιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως τονίζεται στο βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έδωσε ώθηση στο χρηματιστήριο αφού ανέλαβε καθήκοντα.

«Οι εχθροί του προέδρου δεν θέλουν την επιτυχία του, αλλά οι Αμερικανοί λένε "Αφήστε τον πρόεδρο Τραμπ να κάνει τη δουλειά του"», τονίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ