Η γιγάντια ομελέτα που φτιάχτηκε στο Βέλγιο
Μία πόλη στο Βέλγιο τίμησε την παράδοση που κρατά εδώ και 22 χρόνια και έφτιαξε μία γιγάντια ομελέτα. Χρειάστηκαν 10.000 αυγά και ένα ταψί τεσσάρων μέτρων για να κάνουν πράξη την επιθυμία τους οι κάτοικοι της πόλης Malmedy.
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πόλη που βρίσκεται ανατολικά του Βελγίου και υπό τους ήχους μουσικής ξεκίνησαν να φτιάχνουν την γιγάντια ομελέτα, μία παράδοση της «Αδελφότητας της Γιγάντιας Ομελέτας», η οποία, σύμφωνα με το Reuters, ξεκίνησε το 1973.
Εν μέσω βεβαίως του διατροφικού σκανδάλου που έχει πλήξει πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με τα μολυσμένα με εντομοκτόνο αυγά, ο πρόεδρος της πόλης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι πρόκειται για ένα ασφαλές φαγητό και κάλεσε τους πολίτες να δοκιμάσουν.
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση Καμπούρη: Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του ΛΑΟΣ - Πρώτη φορά για πολιτικό κόμμα
13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Μύλος» έγιναν Βούτλεψη - Ακρίτα στη Βουλή: «Δεν θα ζήσουμε χίλια χρόνια» - «Στη Χούντα είστε;»
13:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρυσοχοΐδης: Δεν θα συλλάβουμε τους μετανάστες που κοιμούνται στα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας
13:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων λόγω τεχνικής βλάβης – Προβλήματα σε Ρώμη και Μιλάνο
12:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ