Έτσι πλένουν τα μαλλιά τους οι αστροναύτες στο διάστημα (Vid)
Στο διάστημα, όπου υπάρχει έλλειψη βαρύτητας και υπάρχει περιορισμός στο πόσιμο νερό, το λούσιμο των μαλλιών είναι αρκετά δύσκολο.
Η Αμερικανίδα αστροναύτης της NASA, Karen Nyberg, μας δείχνει πώς έπλενε τα μαλλιά της όταν βρισκόταν σε αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Για να λουστεί χρησιμοποιεί μία σακούλα με ζεστό νερό, ένα ειδικό σαμπουάν που δε χρειάζεται ξέβγαλμα και μία χτένα.Με προσοχή, για να μην αιωρηθεί, βάζει νερό στη ρίζα από τις τρίχες του κεφαλιού της, ώστε να γίνουν νωπά, μεταφέροντας με τη χτένα το νερό ως τις άκρες, στη συνέχεια τοποθετεί σαμπουάν, πάλι στη ρίζα και με τη βοήθεια της βούρτσας χτενίζει τα μαλλιά της.
Με μία νωπή πετσέτα τρίβει λίγο τα μαλλιά της, μετά τοποθετεί νερό στο κεφάλι της, χτενίζεται και σκουπίζει τα μαλλιά της με την πετσέτα. Τώρα λούστηκε.
Η Nyberg βρέθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2013 ωστόσο το βίντεο έγινε ξανά viral τις τελευταίες ημέρες μέσα από το Seeker.
Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του
18:35
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων στη Γενεύη
18:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
18:17
Ινδία: Viral βίντεο που δείχνει ελέφαντα να εκσφενδονίζει άνδρα σε θρησκευτικό φεστιβάλ (vid)
18:08