Καμαριέρα πυροβόλησε κατά λάθος συνάδελφο της με όπλο μαφιόζου (pic)
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας μιας καμαριέρας η οποία πυροβολήθηκε κατά λάθος από συνάδελφό της στο ξενοδοχείο Corallo της πόλης Riccione της Ιταλίας.
Τη στιγμή που η καμαριέρα καθάριζε το δωμάτιο βρήκε ένα όπλο και πιστεύοντας ότι είναι ψεύτικο άρχισε να παίζει με αυτό. Αυτό όμως εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει στην κοιλιακή χώρα μια συνάδελφό της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί της έκαναν χειρουργική επέμβαση.
Στο ξενοδοχείο έφτασε κλιμάκιο της αστυνομίας ψάχνοντας τον άνδρα στον οποίο ανήκει το όπλο. Το 22αρι ανήκε σε έναν 42χρονο από την Ρώμη ο οποίος έκανε διακοπές με τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά στην περιοχή.

(Πηγή: Rimini Today)
Όταν οι Αρχές τον εντόπισαν τον συνέλαβαν με την κατηγορία κατοχής κοκαΐνης και χασίς.
Δύο ακόμη ζευγάρια αναζητούνται επίσης από την αστυνομία καθώς φαίνονται στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να προσπαθούν να μπουν στο δωμάτιο πριν φτάσουν οι καμαριέρες.
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (5/12) κλήρωσης
21:37
Σε τροχιά κινητοποιήσεων και οι αγρότες Κρήτης - Μπλόκα σε δρόμους και αεροδρόμιο Χανίων τη Δευτέρα
21:32
Με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην χριστουγεννιάτικη συναυλία η πριγκίπισσα Κέιτ (pics&vid)
21:24
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι όμιλοι του παγκοσμίου κυπέλλου
21:15