Ινδία: Γέννησε η 10χρονη που έμεινε έγκυος μετά από βιασμό
Η 10χρονη Ινδή, που έμεινε έγκυος έπειτα από τον βιασμό της από τον θείο της, γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Το ανήλικο κορίτσι, δεν έχει καταλάβει ότι έγινε μητέρα, αφού οι οικείοι της δεν την είχαν ενημερώσει για το ότι η ίδια ήταν έγκυος και τι συνεπάγεται αυτό. Όλον αυτόν τον καιρό, της έλεγαν πως η κοιλιά της μεγαλώνει εξαιτίας μιας μεγάλης πέτρας στο στομάχι της.
Οι γονείς ανακάλυψαν πως η κόρη τους ήταν σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης όταν τους παραπονέθηκε για στομαχόπονο.
Τότε, ζήτησαν άδεια να προχωρήσουν σε άμβλωση, αίτημα που δεν έκανε όμως δεκτό το ανώτατο δικαστήριο της χώρας κι έτσι το 10χρονο κορίτσι, σήμερα έφερε στον κόσμο το... παιδί της.
Το μωρό γεννήθηκε με καισαρική τομή και ζυγίζει 2,5 κιλά. Τόσο το νεογέννητο όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους.
Ο πατέρας της 10χρονης έχει ζητήσει το μωρό να δοθεί άμεσα προς υιοθεσία.Ο θείος που φέρεται να βίαζε αρκετές φορές το κοριτσάκι έχει συλληφθεί.
SPONSORED
Tο Ριάντ καταδικάζει το πλήγμα κοντά σε πυρηνικό σταθμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
23:33
Συναγερμός σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη την ώρα επίδειξης
23:22
L’Oréal: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
23:20
H Κούβα προετοιμάζεται για «εισβολή» καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση
23:10