ΚΟΣΜΟΣ

Με το 666 και τελετή σατανισμού σχετίζεται η δολοφονία εγκύου στην Αργεντινή

Με το 666 και τελετή σατανισμού σχετίζεται η δολοφονία εγκύου στην Αργεντινή
H Fernanda Pereyra - Πηγή: Twitter)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αργεντινή από τη δολοφονία μιας εγκύου έξι μηνών στο 6ο χιλιόμετρο της 6ης Λεωφόρου με την αστυνομία να εκτιμά ότι είναι έργο σατανιστών.

Τα τρία 6αρια ((6ο χλμ, 6η λεωφόρος, 6 μηνών έγκυος) που σχετίζονται με τη δολοφονία της 26χρονης Fernanda Pereyra πιστεύεται ότι αποτελούν την προσπάθεια των δραστών να απεικονίσουν το «666», τον «αριθμό του τέρατος» όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

Οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα της Pereyra καμένο σε μια φωτιά τόσο ισχυρή που μόνο το περιδέραιό της σώθηκε ώστε να μπορέσει έτσι να αναγνωριστεί.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς Agustin Garcia και Fabian Flores, οι δράστες μετέφεραν την 26χρονη με ένα βανάκι στο οποίο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τριχών αν και προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία άτομα: ο πρώην σύντροφος της 26χρονης Luciano Hernandez και δύο φίλοι του, ο Osvaldo Castillo και ο Diego Marillan.

Οι τρεις ύποπτοι έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις εμπορίου ναρκωτικών ενώ πιστεύεται ότι σχετίζονται με τον σατανισμό.

Στο σπίτι ενός εκ των υπόπτων βρέθηκαν «σατανική» μουσική και εικόνες που δείχνουν τρίαινες και γυναίκες σε φλόγες.

Ο δικαστής Pablo Yancarelli αποφάσισε την προφυλάκιση των τριών ανδρών.

Ο δικηγόρος Marcelo Henriksen Velasco, δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου, η δολοφονία δεν είναι υπόθεση οικιακής βίας. Aυτό είναι ένα έγκλημα που συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ