Ρωσία: Σε αγγελία η Mercedes-Benz S Class του Μπόρις Γιέλτσιν (pic)
Μια ακόμη λιμουζίνα Mercedes-Benz S class που ανήκε στον πρώτο πρόεδρο της Ρωσίας Μπορίς Γιέλτσιν, πωλείται στην τιμή των 19,79 εκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 260.000 ευρώ) , σύμφωνα με την αγγελία που έχει αναρτηθεί στην ρωσική ιστοσελίδα Auto.ru, που ανήκει στην ρωσική μηχανή αναζήτησης Yandex.
Η αγγελία αναφέρει ότι η λιμουζίνα έχει έτος κατασκευής το 1994, δεν χρειάζεται επισκευές και έχει κάνει μόνο 60.000 χιλιόμετρα.
Στην ίδια αγγελία αναφέρεται επίσης ότι «το αυτοκίνητο αυτό βρισκόταν στο γκαράζ του Κρεμλίνου κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του πρώτου προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μπορίς Νικολάγιεβιτς Γιέλτσιν» όπως και ότι «με το αυτοκίνητο αυτό πήγαινε (ως επιβάτης) στις επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις του».
Διαψεύδει ότι απέκτησε ακίνητο σε πλειστηριασμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Νικολαΐδης
17:40
Κεραμέως: Θέτουμε κανόνες στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά εργασίας
17:30
Ο Σι «παγώνει» τα σχέδια για τριμερή σύνοδο με Τραμπ -Πούτιν για την Ουκρανία - Τι λέει ο Σταϊνμάιερ
17:26
«Εθνικό Παρατηρητήριο Κυκλικής Οικονομίας»: Η Ελλάδα αποκτά «μάτια» για ένα πιο πράσινο μέλλον
17:20