Αυστρία: Νεκροί και τραυματίες από ισχυρή καταιγίδα (pics)
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 44 τραυματίστηκαν από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιφέρεια της Άνω Αυστρίας.
Περίπου 700 – 1000 άτομα βρίσκονταν μέσα σε σκηνή που είχε στηθεί στο πλαίσιο ενός τοπικού φεστιβάλ όταν ξέσπασε η καταιγίδα, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Kronen, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 28χρονος από την Αυστρία και ένας 19χρονος φοιτητής από τη Ρουμανία.
Την ίδια ώρα αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο τόνισε ότι ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι πήγαν μόνοι τους σε νοσοκομεία και δεν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.

(Πηγή: APA/MANFRED FESL)

(Πηγή: APA/MANFRED FESL)

(Πηγή: APA/MANFRED FESL)
ΚΟΣΜΟΣ
Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επιστρέφει στη Σούδα για επισκευές μετά την πυρκαγιά
13:45
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος
13:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεχόμουν ασφυκτικές πιέσεις από τον Αυγενάκη κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Σημανδράκος
13:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης για Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι κανείς να πυροβολεί τη συλλογική μας προσπάθεια (vid)
13:11
ΚΟΣΜΟΣ