Συνελήφθη 38χρονος που παρενοχλούσε 12χρονη μέσω Διαδικτύου
Στη σύλληψη ενός 38χρονου από την Αλβανία προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Ο 38χρονος, που συνελήφθη στο Αιγάλεω, κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω Διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αρχές του Αυγούστου, ο δράστης προσέγγισε διαδικτυακά 12χρονο κορίτσι και μέσω μηνυμάτων που της έστελνε την προέτρεπε να συναντηθούν, αλλά και να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε διαδικτυακά με τον δράστη και του έκλεισε ραντεβού, ως η... 12χρονη κόρη του, στο Αιγάλεω, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία.
Μόλις ο 38χρονος πήγε στο σημείο συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
20:57
Σύνοδος G7 για Περιβάλλον: «Εξαιρετικά» τα αποτελέσματά της, λέει το Παρίσι
20:46
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποκλείουν την ταχεία ένταξη της Ουκρανίας στην Ένωση
20:35
Το Ιράν θα εξαιρέσει τη Ρωσία από τα τέλη ναυτιλίας στο Ορμούζ, λέει ο πρέσβης του στη Μόσχα
20:24