ΚΟΣΜΟΣ

Στη θέση μίας 15χρονης Ρωσίδας η βόμβα στο Α321 που έπεσε στο Σινά

Στη θέση μίας 15χρονης Ρωσίδας η βόμβα στο Α321 που έπεσε στο Σινά
Facebook

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο στο τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου, με 224 νεκρούς, τοποθετούν τη βόμβα στη θέση 31Α, όπου και καθόταν μία 15χρονη Ρωσίδα.

Η ρωσική ιστοσελίδα LifeNews, η οποία είναι και φιλικά προσκείμενη στο Κρεμλίνο, αποκάλυψε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μία βόμβα, που ισοδυναμούσε με ένα κιλό TNT, είχε τοποθετηθεί στον χώρο που φυλάσσεται το σωσίβιο στην θέση 31Α, που καθόταν η 15χρονη Maria Ivleva.

Οι Ρώσοι ερευνητές θεωρούν ότι αν η βόμβα δεν τοποθετήθηκε κάτω από το κάθισμα της 15χρονης, τότε τοποθετήθηκε κάτω από την θέση 30Α, όπου καθόταν η 77χρονη Ρωσίδα Nadezhda Bashakova. Η 77χρονη, που καταγόταν από την Αγία Πετρούπολη, είχε πάει διακοπές με την 43χρονη κόρη της, Margarita Simanova, που καθόταν στην θέση 30Β.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η 15χρονη και η 77χρονη Ρωσίδα, πέθαναν ακαριαία, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες βίωσαν μια απίστευτη κατάσταση πανικού, αφού το Airbus A321 άρχισε να πέφτει από τα 31.000 πόδια που πετούσε με 6.000 πόδια ανά λεπτό, προτού συντριβεί στο έδαφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ