5.000 χάπια ecstasy με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ
Η γερμανική αστυνομία κατάσχεσε περίπου 5.000 χάπια ecstasy με τη μορφή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, λεία που αξίζει πάνω από 10.000 ευρώ.
Τα χάπια βρέθηκαν σε αυτοκίνητο στην Κάτω Σαξονία, ομοσπονδιακό κρατίδιο στα βορειοδυτικά της Γερμανίας, επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.
«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο η αστυνομία βρήκε 5.000 χάπια έκστασης με το πορτρέτο του Αμερικανού προέδρου... η αξία αγοράς των χαπιών εκτιμάται στα 11,000 ευρώ ενώ η αξία πώλησης τους περίπου στα 39,000 ευρώ» ανέφερε η αστυνομία.
Ένας 51χρονος άνδρας και ο 17χρονος γιος του εμφανίστηκαν σε δικαστήριο έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος τους.
.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία δεν διακόπτει την επικύρωση της συμφωνίας για το Αρχιπέλαγος Τσάγκος
19:50
ΔΙΕΘΝΗ
Η ΕΚΤ ενέκρινε τον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
19:39
ΕΛΛΑΔΑ