Σαουδική Αραβία: Ελεύθερο το παιδί που χόρευε στη μέση του δρόμου Macarena
Το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι αφέθηκε ελεύθερο το 14χρονο αγόρι που είχε συλληφθεί επειδή χόρευε το τραγούδι Macarena στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου.
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε το αγόρι να χορεύει αυτή την επιτυχία της δεκαετίας του 1990 στη μέση ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου, μπροστά από τα αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγόρι, το όνομα και η εθνικότητα του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη και ανακρίθηκε επειδή επέδειξε «ανάρμοστη συμπεριφορά δημοσίως» και διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων. Τελικά αφέθηκε ελεύθερο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφού έλαβε απλώς μια προειδοποίηση.
Τόσο το αγόρι όσο και ο κηδεμόνας του, αφού ανακρίθηκαν, «υπέγραψαν μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο έφηβος δεν θα επιδοθεί ξανά σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του ή τη ζωή άλλων», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.
«Η δήλωση αυτή είχε απλώς στόχο να προειδοποιήσει το αγόρι για τις πιθανές επιπτώσεις στην ασφάλειά του καθώς και να φροντίσει για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών», εξήγησε το υπουργείο.
Στους 18.800 οι πυροσβέστες τη φετινή αντιπυρική περίοδο - Ενισχύονται Αττική και περιφέρεια
22:48
Ξανά από την Πέμπτη (19/3), τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα»
22:39
Φρουροί της Επανάστασης: Συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Κατίμπ
22:29
Ιράν: Οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές φέρνουν ανεξέλεγκτες συνέπειες - Οι IDF έπληξαν ιρανικά πλοία στην Κασπία
22:20