Συναγερμός στο Λονδίνο για φωτιά στη σιδηροδρομική γραμμή των Ντόκλαντς
Εκτός λειτουργίας τέθηκε η σιδηροδρομική γραμμή των Ντόκλαντς στο κεντρικό Λονδίνο- γνωστή ως Docklands Light Railway ή DLR - μεταξύ των σταθμών Σάντγουελ και Μπανκ, έπειτα από συναγερμό για πυρκαγιά.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ενημέρωσαν για μυρωδιά καπνού κοντά στο σταθμό Μπανκ, στο κέντρο του οικονομικού τομέα του Λονδίνου, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία τόνισε ότι ερευνά την πληροφορία.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Λονδίνου δήλωσε ότι τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα έχουν σπεύσει επί τόπου ενώ η υπηρεσία Μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες
Οι σταθμοί του Μπανκ και του Σάντγουελ αποτελούν τμήμα του σιδηροδρόμου των Ντόκλαντς του Λονδίνου που συνδέει το οικονομικό κέντρο στο Canary Wharf ανατολικά της πρωτεύουσας με το κέντρο της πόλης.
Έκκληση Μακρόν για αναστολή των πληγμάτων εναντίον «πολιτικών υποδομών» στην Μέση Ανατολή
07:25
Το Ιράν χτύπησε ξανά τη μονάδα LNG του Κατάρ - Ο Τραμπ προειδοποιεί με «ανατίναξη» του «South Pars» - Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
07:21
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε εγκατάσταση φυσικού αερίου στο Κατάρ - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
07:17
Προειδοποίηση Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα καταστρέψουν το South Pars, αν το Ιράν επιτεθεί ξανά στο Κατάρ
07:11