Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο
Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές, μετά από τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στο διεθνές αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο.
Αμέσως το αεροδρόμιο εκκενώθηκε, με τους επιβάτες να απομακρύνονται γρήγορα από τους χώρους του αεροδρομίου.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους.
Αμέσως μετά τον έλεγχο των χώρων του αεροδρομίου η διεύθυνση με ανακοίνωση της επεσήμανε ότι τελικά το αντικείμενο δεν ήταν ύποπτο και αμέσως ξεκίνησε η λειτουργία του αεροδρομίου.
Σημειώνεται ότι οι προγραμματισμένες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς καθυστερήσεις ενώ η διεύθυνση του αεροδρομίου ζήτησε συγγώμη από τους επιβάτες για την αναστάτωση, ξακαθαρίζοντας ωατόσο ότι πρωταρχικός στόχος είναι η ασφάλεια τους.
Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο - Διακοπή κυκλοφορίας στην Ελ. Βενιζέλου
20:10
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1: «Πράσινη» νίκη με Ραστόντερ στο 89' για το Κύπελλο Ελλάδας
20:07
Έξι προσαγωγές για τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από διαμαρτυρία
19:57
Δύσκολη εξίσωση η νέα κυβέρνηση του Ισραήλ: Οι διπλοί φάκελοι, ο άγνωστος «Χ» Λίμπερμαν και ο Τραμπ
19:45