Βερολίνο: Κατασκεύασαν φράχτη για να κρατά τις ιερόδουλες μακριά από μαθητές
Σχολείο στο Βερολίνο ολοκλήρωσε τη κατασκευή ενός φράχτη ύψους 1,8 μέτρων και μήκους 125 με σκοπό να κρατά τις ιερόδουλες μακριά από το οπτικό πεδίο των μαθητών.
Το κόστος για το φράχτη στο σχολείο Französisches Gymnasium το οποίο βρίσκεται στην καρδία της περιοχής που κάνουν πιάτσα οι ιερόδουλες στο Βερολίνο, κόστισε 57.000 ευρώ.
Σύμφωνα με καταγγελίες οι ιερόδουλες δεν κάνουν πιάτσα στην περιοχή μόνο τις βραδινές ώρες αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
«Πάντα υπήρχαν καταγγελίες για πορνεία ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας», δήλωσε ο περιφερειακός σχολικός επιθεωρητής Carsten Spallek.
«Οι πόρνες τρώνε, στέκονται, πίνουν και ουρούν.», δήλωσε στην εφημερίδα Berliner Zeitung ο Michael Klinnert.
ΔΙΕΘΝΗ
Ποιες χώρες της Ευρώπης είδαν τις τιμές στη στέγη να εκτοξεύονται - Οι τρεις εξαιρέσεις
16:29
ΣΠΟΡ
Επιβλητικός στην πρεμιέρα της Basket League ο Παναθηναϊκός ΑΚTOR
16:19
CULTURE
Το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα «NAZA» ξεπέρασε τους «Avengers» στo ιταλικό Box Offfice
16:09
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινές πηγές: Μοναχικός λύκος ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να καταλάβει πτήση της Flydubai
15:59
ΕΛΛΑΔΑ