ΗΠΑ: Υπερτυχερός κέρδισε 758,7 εκατομμύρια δολάρια στο λόττο
Το ποσό-ρεκόρ των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ένας υπερτυχερός στο τζακ-ποτ του λόττο στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης.
Ο τυχερός λαχνός είχε αγοραστεί στη Μασαχουσέτη. Άλλα σαράντα δελτία έκαναν τους κατόχους τους πλουσιότερους κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του τυχερού παιχνιδιού, η Powerball USA.
Ο υπερτυχερός είχε επικυρώσει τον λαχνό με τους αριθμούς 6, 7, 16, 23, 26 και 4 σε ένα βενζινάδικο στην πόλη Τσικόπι. Έχει στη διάθεσή του έναν χρόνο για να εμφανιστεί και να διεκδικήσει τα κέρδη του.
Με βάση τον κανονισμό, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν αν θα λάβουν σταδιακά το σύνολο του ποσού, σε δόσεις διάρκειας 30 ετών ή αν θα λάβουν ένα μικρότερο ποσό - στη συγκεκριμένη περίπτωση αντιστοιχεί σε 480,5 εκατομμύρια δολάρια. Συνήθως οι νικητές των τζακ-ποτ προτιμούν τη δεύτερη επιλογή.
Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε τζακ-ποτ στις ΗΠΑ έφτασε το 1,58 δισεκατομμύριο, τον Ιανουάριο του 2016. Τότε όμως το είχαν μοιραστεί τρεις τυχεροί και ο καθένας τους έλαβε 528,8 εκατομμύρια δολάρια.
SPONSORED
Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Βίντεο με το επεισόδιο
22:33
Αθώος ο μελισσοκόμος για την φωτιά στο Άλσος Βεΐκου - «Εφθασα όταν η φωτιά έκαιγε ήδη»
22:23
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση δύο συλληφθέντες από την Κοζάνη
22:14
Λουιζιάνα: Σύλληψη μπέιμπι σίτερ μετά από πνιγμό τρίχρονου σε πισίνα παράνομου παιδικού σταθμού
22:05