Δυο μικρά λιονταράκια υποδέχονται με αγκαλιές τη γυναίκα που τα μεγάλωσε
Συγκινητική ήταν η στιγμή της επανασύνδεσης δύο εγκαταλελειμμένων λιονταριών με την γυναίκα που βοήθησε να μεγαλώσουν. Τα λιονταράκια Malkia και Adelle χωρίστηκαν από την μητέρα τους όταν ήταν νεογέννητα και παραδόθηκαν σε κέντρο διάσωσης λιονταριών στην Σλοβακία.
Μεγάλωσαν με τη φροντίδα ανθρώπων και ορισμένες εβδομάδες αργότερα αντικρύζουν ξανά την Michaela Zimanova, τη γυναίκα που τα έσωσε και τα φρόντισε τις πρώτες τους μέρες.
Τα δύο λιονταράκια δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους κάτι που είναι εμφανές από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube και έχει ήδη περισσότερα από 40,000 προβολές.



Η Michaela επισκέπτεται το πάρκο Malkia στη Σλοβακία περίπου τρεις φορές τον μήνα για να τα δει και είναι ένας εκ των τριών ανθρώπων στους οποίους επιτρέπεται τόσο κοντινή επαφή με τα ζώα.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00