ΚΟΣΜΟΣ

Ίσως το πιο τρομακτικό σπίτι στον κόσμο (pics)

Ίσως το πιο τρομακτικό σπίτι στον κόσμο (pics)
TUT.by

Οι κάτοικοι του προαστίου του Μινσκ, Ρατάμκα αποφεύγουν... όπως ο διάολος το λιβάνι να περνούν τα απογεύματα έξω από ένα συγκεκριμένο σπίτι. 

Σκελετωμένα χέρια κρέμονται από τον πέτρινο φράχτη, "σατανικά" γλυπτά διακοσμούν τη στέγη και μαύρα κρανία κρέμονται από τα παράθυρα.

Οι φωτογραφίες έγιναν σύντομα viral με πολλούς να επαινούν τον ιδιοκτήτη του για τον τολμηρό καλλιτεχνικό σχεδιασμό του. Ωστόσο, οι γείτονες παραπονιούνται ότι το σπίτι είναι πολύ τρομακτικό. Κάποιοι από αυτούς υπέβαλαν, μάλιστα, καταγγελίες στις τοπικές Αρχές, υποστηρίζοντας ότι οι διάβολοι και τα κρανία φοβίζουν παιδιά και ενήλικες που περνούν από το σημείο το βράδυ.

dom mason ratomka 20170822 bun tutby phsl 2963
dom mason ratomka 20170822 bun tutby phsl 3126

«Φωτογράφισα το σπίτι με το τηλέφωνό μου, για να το δείξω στους συναδέλφους στη δουλειά και έπειτα διέγραψα τις φωτογραφίες καθώς δεν ήθελα διαβόλους να βρίσκονται στη μνήμη του κινητού μου», αναφέρει μια κάτοικος της περιοχής στο TUT.by και συνεχίζει:

Από απόσταση, το σπίτι φαινόταν όμορφο, η εγγονή μου το χαρακτήρισε σαν ένα παραμυθένιο κάστρο, αλλά όταν πλησιάσαμε και είδαμε τα χέρια να βγαίνουν από το φράχτη, και τους διαβόλους στη στέγη, σοκαρίστηκα. Πλέον δεν περνάμε από εκεί. Τη νύχτα, είναι τρομακτικό ακόμη και για τους ενήλικες, καθώς το φως αντανακλά τους μικρούς μεταλλικούς διάβολους και μοιάζουν ακόμα πιο τρομακτικοί.

dom mason ratomka 20170822 bun tutby phsl 3139
dom mason ratomka 20170822 bun tutby phsl 3015

Τα παράπονα συνεχίστηκαν με άλλους γείτονες να σχολιάζουν την περίεργη αυτή αισθητική. Ένας από αυτούς διαμαρτυρήθηκε γιατί ένα από τα γλυπτά του διαβόλου φαίνεται να στοχεύει με ένα βέλος απευθείας στο παράθυρό του, γεγονός που τον "φρικάρει".

scary house Belarus7 750x500

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του σπιτιού αυτού, σύμφωνα με τους ντόπιους είναι ένας "συνηθισμένος επιχειρηματίας". Η κατασκευή του σπιτιού ξεκίνησε πριν μια δεκαετία ωστόσο ο ιδιοκτήτης έφυγε για οκτώ χρόνια και πριν δύο χρόνια το ολοκλήρωσε. Σήμερα το σπίτι αυτό είναι σχεδόν ολοκληρωμένο όμως πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται πως ο άνθρωπος αυτός θα βάλει και άλλες –ίσως πιο τρομακτικές- πινελιές.

scary house Belarus8 750x500
dom mason ratomka 20170822 bun tutby phsl 3088

Πάντως σίγουρα είναι μια οικία στην οποία δεν θα μπει εύκολα κάποιος διαρρήκτης και αν θέλει να το επιχειρήσει σίγουρα θα το σκεφτεί διπλά.

(Φωτογραφίες: TUT.by)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ