Παρέλυσε η Βομβάη από τις καταρρακτώδεις βροχές (pics)
Η μεγαλούπολη της Βομβάης στην Ινδία έχει παραλύσει σήμερα από καταρρακτώδεις βροχές που έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους της και αναστατώσει τη ζωή των 20 εκατομμυρίων κατοίκων της.
Δεκάδες πτήσεις και σιδηροδρομικά δρομολόγια ακυρώθηκαν εξαιτίας των βροχών των μουσώνων που πέφτουν με ασυνήθιστη σφοδρότητα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.
Σε ορισμένες αρτηρίες, το γεμάτο λάσπη νερό φθάνει στους διαβάτες μέχρι τους γοφούς. Το νερό διεισδύει μέσα στις καμπίνες των αυτοκινήτων από τα πατώματα.



Πολλές επιχειρήσεις αναγκάσθηκαν να στείλουν τους εργαζομένους τους στα σπίτια τους. Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες συνιστούν στον πληθυσμό να μείνει κλεισμένος στα σπίτια του και να αποφεύγει τις μετακινήσεις.
Από τη Δευτέρα έχει πέσει στη Βομβάη περισσότερο από 1,5 μέτρο βροχής και το επόμενο 24ωρο αναμένονται νέες ραγδαίες βροχοπτώσεις.
Οι πλημμύρες αυτές ξυπνούν στη μνήμη των κατοίκων εκείνες του 2005, όταν είχαν χάσει τη ζωή τους 1.000 άνθρωποι.



πηγή: reuters/ SHAILESH ANDRADE
Φωτιά σε βυτιοφόρο με υγραέριο έξω από την 'Αρτα - Εκλεισε το ρεύμα προς Πάτρα στην Ιόνια οδό
23:56
Ιταλία: Η Μελόνι βάζει «πλαφόν» στον αριθμό ξένων μαθητών και απαγορεύει τη μπούργκα στα σχολεία
23:52
Στρατιωτική βοήθεια από το Παρίσι για την προστασία σταθμού εξαγωγής πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία
23:48
Σερβία - Ελλάδα 1-2: «Διπλό» με ανατροπή στο 95' μέσα στο Βελιγράδι στην πρεμιέρα του Nations League
23:42