Φιλιππίνες: Ποδοπατήθηκαν για ένα μπέργκερ σε προσφορά (pics&vids)
Ένα μπεργκεράδικο στις Φιλιππίνες γιόρτασε τα 8 χρόνια λειτουργίας του και αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες του ένα μπέργκερ, πάμφθηνα, μόλις 0,13 λεπτά! Η συνέχεια.... στις εικόνες!
Επικράτησε ο απόλυτος πανικός... με ανθρώπους κάθε ηλικίας να ποδοπατιούνται στην κυριολεξία για ένα μπέργκερ από του Zark’s.
Η κανονική τιμή του μπέργκερ είναι 2,40 ευρώ, ωστόσο οι πελάτες συγκεντρώθηκαν έξω από νωρίς περιμένοντας να ανοίξει το μαγαζί και να απολαύσουν το διάσημο μπέργκερ .

Φωνές, σπρωξίματα και αγωνία για ένα μπέργκερ... μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε! Κάποιοι κρεμάστηκαν από τα πλαϊνά της σκάλας για να ανέβουν πιο γρήγορα. Τελικά μόνο 80 πελάτες κατάφεραν τελικά να κρατήσουν στα χέρια τους ένα μπέργκερ από του Zark’s.
Οι περισσότεροι πελάτες αφού πήραν απόφαση ότι δεν θα φάνε μπέργκερ άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τις ποστάρουν στα social media
Τι έχει μέσα το μπέργκερ που θέλουν όλοι; Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον και πολύ τυρί.
Άραγε να αξίζει όλη αυτή τη φασαρία;

πηγή: Zark's Burgers/facebook
«Αλλάζω συσκευή»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
Εκλογές στη Σουηδία: Νίκη της κεντροαριστεράς δείχνουν τα exit polls - Υποχωρεί η Ακροδεξιά
23:46
Σδούκου κατά Τσίπρα: Να απαντήσει τι συμφώνησε το 2012 με τους απεσταλμένους του Μαδούρο
23:36