Προκλητικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo: «Ο Θεός έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας» (pic)
Προκαλεί για άλλη μία φορά το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo με το εξώφυλλο για τον φονικό τυφώνα Χάρβεϊ που έπληξε το Τέξας.
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού φαίνεται ότι δεν συγκινήθηκαν από το θάνατο 35 ανθρώπων, από την απόγνωση χιλιάδων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και από τις ανυπολόγιστες ζημιές που προκλήθηκαν και επέλεξαν τον τίτλο: «Ο Θεός είναι μεγάλος».
Δεν έμειναν εκεί όμως. Το σκίτσο σοκάρει: Άνθρωποι που σηκώνουν το χέρι τους ζητώντας βοήθεια στα νερά του πλημμυρισμένου Τέξας κάνοντας τον ναζιστικό χαιρετισμό. Από πάνω τους απεικονίζονται σβάστικες.
Το σχόλιο ακόμα πιο σοκαριστικό: «Ο Θεός έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας».
Αυτόν τον τρόπο επέλεξε το Charlie Hebdo για να σχολιάσει την τραγωδία, την οποία προφανώς συνδύασε με το γεγονός ότι στις αμερικανικές εκλογές το Τέξας ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ. Όμως το έκανε την πιο ακατάλληλη στιγμή.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35